Tekstiilikonservointi

Tekstiilien konservointi Helsingistä koko SuomeenArvotekstiilien konservointi on Konservointipalvelu Heidi Wirilanderin erityisosaamista. Kokemusta on kertynyt runsaasti kirkkotekstiilien, taidetekstiilien ja design-tekstiilien konservoinneista niin seurakunnille, museoille kuin yksityishenkilöillekin. Vuosien varrella yritys on konservoinut myös useita lippuja, kuvakudoksia, ryijyjä ja arvomattoja.

Tekstiilikonservoinnin palvelut:

  • Arvotekstiilien konservointi
  • Vauriokartoitukset ja inventoinnit

Tekstiilikonservointi saa arvokkaat tekstiilit pysymään hyväkuntoisina

Tekstiilikonservointi vaatii eri tekstiilimateriaalien ja valmistusmenetelmien tuntemusta. Konservointimenetelmien valintaan vaikuttavat muun muassa tekstiilin ikä, kunto ja käyttötarkoitus. Kunnostettavaa tekstiiliä on osattava käsitellä sen erityispiirteet huomioon ottaen ja vakain kädentaidoin. Näin sen kunto ja kulttuurihistoriallinen arvo säilyvät mahdollisimman pitkään.

Heidi Wirilander on koulutettu tekstiilikonservaattori, jonka työ puhuu puolestaan. Palvelu ulottuu koko Suomen laajuudelle yhteisöjen, yritysten ja yksityishenkilöiden tarpeisiin. Kysy konservointia arvotekstiileillesi! Tutustu myös muihin konservointipalveluihin.

Tiedustele tekstiilikonservoinnin palveluista tarkemmin soittamalla, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella – katso tarkemmat yhteystiedot.